Zoeken

Adam Aznou verwijdert bericht over keuze voor Marokko, FRMF geeft niet op

29 november 2023 - 22:00 - Sport

©

Adam Aznou, 17-jarige verdediger, blijft een prioriteit voor de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) ondanks onzekerheden rond zijn sportnationaliteit. Onlangs verwijderde hij een bericht op zijn Instagram-account, waarin hij in oktober had aangekondigd dat hij zich had aangesloten bij het jeugdelftal van Marokko.

De FRMF is niet van plan het dossier van Adam Aznou, die bij Bayern München speelt, te laten vallen. "De bond is vastbesloten de jonge speler nauw te volgen voor een mogelijke terugkeer bij de Atlas Leeuwen", meldt de website Al Mountakhab. Daarbij wordt gesuggereerd dat hij eerder het U-20 team zou aansluiten dan het U-17 team.

Lees ook: Spanje ziet voetbaltalenten naar Marokko vertrekken

Deze week verwijderde Aznou, gevolgd door bijna 160.000 volgers, een bericht van zijn Instagram-account, waarin hij had verklaard voor Marokko te hebben gekozen. Dit leidde tot hardnekkige geruchten over zijn uiteindelijke keuze voor Spanje, waar hij geboren is.

Lees ook: Bayern-talent Adam Aznou kiest voor Marokko

Aznou’s afwezigheid op het FIFA U-17 Wereldkampioenschap met Marokko, dat tot 2 december in Indonesië loopt, zou de aanleiding zijn voor het verwijderen van zijn bericht. De 17-jarige speler zou geen goede relatie hebben met U-17 coach Saïd Chiba.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team