Zoeken

Atlas Leeuwen: Adam Aznou overweegt verandering sportnationaliteit

11 februari 2024 - 15:00 - Sport

©

Speculaties rondom de sportnationaliteit van Adam Aznou, Marokkaanse international die momenteel bij Bayern München speelt, zorgen voor opschudding. Er gaan geruchten dat Aznou overweegt om zijn sportnationaliteit te wijzigen en in de toekomst voor het Spaans elftal uit te komen.

De geruchten werden aangewakkerd toen bleek dat Aznou enkele weken geleden is gestopt met het volgen van het Marokkaans elftal op sociale media. Sindsdien heeft hij geen enkele verwijzing naar Marokko meer gemaakt in zijn berichten. Volgens mediabronnen zou dit kunnen wijzen op een mogelijke overstap naar La Roja.

Lees ook: Adam Aznou verwijdert bericht over keuze voor Marokko, FRMF geeft niet op

Tot nu toe heeft Aznou zelf geen uitspraken gedaan over deze kwestie, waardoor er ruimte blijft voor speculatie. Ondanks de geruchten blijft Aznou voorlopig een Atlas Leeuw. Walid Regragui zou er volgens mediabronnen alles aan willen doen om Aznou ervan te overtuigen het Marokkaanse shirt te blijven dragen. De bondscoach is van plan om volgende week naar Europa te reizen om nieuwe talenten te werven, waarbij ook Brahim Diaz op zijn lijstje staat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team