Zoeken

Actrice Narjiss El Hallak stelt fans gerust na hartaanval (video)

19 juni 2023 - 10:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse actrice Narjis El Hallak moest met spoed overgebracht worden naar een privékliniek in Laayoune, waar ze werd behandeld. Inmiddels is ze terug thuis, waar ze haar fans via een bericht heeft gerustgesteld over haar gezondheid.

Narjiss El Hallak verliet op woensdag 14 juni de privékliniek in Laayoune, waar ze een week lang werd gemonitord nadat ze een hartaanval kreeg op dinsdag 6 juni, de laatste dag van het filmfestival in Dakhla. "Het was een zeer zware beproeving. Ik had een hartprobleem dat zeer ernstige gevolgen zou kunnen hebben, maar ik ben er Godzijdank doorheen gekomen," vertelt Narjiss El Hallak aan Le360.

Lees ook: Marokkaanse actrice Narjiss El Hallak krijgt hartaanval tijdens festival

Na het lezen van berichten op sociale media over haar gezondheidstoestand, benadrukte de actrice dat ze niet lijdt aan een chronische ziekte. "Het hartprobleem ontstond plotseling door een slechte bloedstolling", legt ze uit. De actrice bedankt ook het medische team dat haar verzorgde in Laayoune en prees hun "grote professionaliteit". Daarnaast beloofde ze dat ze zo snel mogelijk terug zou keren naar de stad in de zuidelijke provincies voor een bezoek.

Lees ook: Actrice Fatima Ezzahra Lahrech trouwt met model (foto)

Narjiss El Hallak speelde recent een aantal opgemerkte rollen in tv-producties, met name in de sitcoms "Diro Niya" en "Kayna Dorouf", uitgezonden op 2M en Al Aoula.

Bladna.nl