Zoeken

Activiteiten nieuw industriegebied Tetouan in 2022 van start

7 december 2021 - 21:00 - Marokko

©

Tanger Med Zones (TMZ), de ontwikkelaar van het nieuwe industriegebied tussen Tetouan en M’diq en dochteronderneming van Tanger Med Group, heeft een aanbesteding uitgegeven om een onderneming te selecteren voor de ontwikkeling en het beheer van het outletproject in het nieuwe industriegebied.

TMZ is reeds begonnen met de aanleg van dit nieuwe commerciële gebied van 70 hectare, waarvan 30 hectare is gereserveerd voor het outletproject. Het zal beschikbaar zijn vanaf april 2022. Met het uitgeven van een aanbesteding zoekt TMZ een "investeerder/exploitant met vaardigheden en deskundigheid op het gebied van de ontwikkeling, de promotie en het beheer van outlet- of winkelcentrumprojecten volgens internationale normen", zo luidt de oproep. Men wijst erop dat kandidaten tot 31 december om 16.00 uur de tijd hebben om hun dossier in te dienen.

Lees ook: Ikea opent winkel in Tetouan

Het project heeft tot doel het toerisme te bevorderen en de badzone van de regio te voltooien, benadrukt TMZ. De zone zal recreatiegebieden, speelplaatsen, restaurants, enz. omvatten en beschikken over zes activiteitszones voor industrie, logistiek en diensten. Het zal onderdak kunnen bieden aan meer dan 1100 bedrijven die bijna 90.000 banen zullen creëren.

Lees ook: Nieuwe outlet bij Tetouan frontale aanval tegen Sebta

Het eerste bedrijf waarvan reeds bekend is dat het het bedrijvenpark zal betreden is IKEA, wereldleider op het gebied van meubelen en decoratie. Hun geplande oppervlakte bedraagt meer dan 3 ha, waarvan 19.000 m2 is overdekt. De werkzaamheden zijn al begonnen en de opening is voorzien voor de zomer van 2022.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team