Zoeken

Achraf Hakimi en Hiba Abouk poseren voor Vogue (video)

3 oktober 2022 - 16:00 - Cultuur

©

Het is maar een kleine stap van voetbal naar modellenwerk, zou je kunnen zeggen over het modetijdschrift "Vogue Arabia". Het nummer van oktober 2022 heeft het beroemde koppel Achraf Hakimi en Hiba Abouk op de cover gezet.

Hakimi heeft zijn smaak voor mode helemaal te pakken door naast zijn vrouw op verschillende mode events te verschijnen. De twee tortelduifjes staan deze maand op de cover van "Vogue Arabia" en op enkele pagina’s van het tijdschrift als echte "mode-iconen". "De Marokkaanse voetballer Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain en de Tunesische actrice Hiba Abouk, zijn het symbool van een modern en sterk koppel waar Arabieren wereldwijd fier op zijn," luidt het commentaar bij een video over de fotoshoot van het koppel.

Lees ook: Achraf Hakimi is één van Europa’s best geklede voetballers

In het nummer getiteld Mind and body, praten Hakimi en zijn vrouw over hun rol als ouders. Ze vertellen vooral hoe het ouderschap hun carrière heeft beïnvloed. "Sommige mensen van mijn leeftijd doen allerlei dingen en leven een ander leven. Maar dat interesseert me niet. Ik wil genieten van mijn kinderen en wanneer ik tijd heb, tracht ik dat met mijn gezin door te brengen. Ik wil een rolmodel zijn voor mijn kinderen," zegt Achraf Hakimi.

Lees ook: Veel ophef om jurk Hiba Abouk, vrouw van Achraf Hakimi

Hiba Abouk is zich bewust van de druk die haar roem op haar legt. "We zijn ons ervan bewust dat veel ogen op ons gericht zijn en dat we iets vertegenwoordigen in de Arabische wereld, dus we proberen ons best te doen," zegt ze. De jonge vrouw, die vaak wordt bekritiseerd om haar naakte en gewaagde outfits, laat geen middel onbeproefd als het gaat om deze gevoelige kwestie. Dit gebeurde nog maar een paar dagen geleden toen zij en haar man verschenen bij de Isabel Marant modeshow tijdens de Paris Fashion Week.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team