Zoeken

Achraf Hakimi geschokt door krachtige KO van Doumbé (video)

2 oktober 2023 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi, zijn vriend Kylian Mbappé en verschillende andere PSG-spelers waren geschokt door de KO van Cédric Doumbé op zijn Franse landgenoot Jordan Zebo bij de Professional Fighters League (PFL) in Parijs.

Cédric Doumbé maakte een indrukwekkend debuut bij de PFL afgelopen zaterdag in Parijs. Hij kwam de arena binnen met een matras waarop stond geschreven "Welterusten Jordan" en was ervan overtuigd zijn landgenoot te verslaan. Hij werd aangemoedigd door zijn fans die de slogan "Jordan, je bent dood!" overnamen, een leus die Doumbé enkele weken voor het gevecht op sociale media had gelanceerd.

Lees ook: Achraf Hakimi vindt rust bij PSG na moeilijke scheiding

De meervoudig wereldkampioen kickboksen, die is overgestapt naar mixed martial arts (MMA), maakte korte metten met zijn tegenstander. Met twee rake klappen tegen Zebo’s hoofd sloeg Doumbé hem binnen 10 seconden knockout, voor zo’n 6000 toeschouwers. Onder hen bevonden zich de Marokkaanse rechtsback Achraf Hakimi, zijn vriend Kylian Mbappé en verschillende andere PSG-spelers die versteld waren van de indrukwekkende knockout.

Lees ook: Real Madrid droomt van terugkeer Achraf Hakimi

"He! Wat had ik jullie verteld? [...] Ik had me goed voorbereid, ik had natuurlijk niet gedacht dat het maar 10 seconden zou duren, maar ik wilde dat het snel voorbij was. Timing is alles voor mij. Als iemand me een lichaamsstoot geeft, moet ik direct terugslaan," vertelde de 31-jarige vechter aan het publiek na zijn zege. Hij bracht ook een eerbetoon aan zijn tegenstander Jordan Zebo. "Jordan is nog erg jong, ik heb hem gezegd: maak je geen zorgen over dit verlies. Ik wil niet opscheppen, maar ik sla harder dan jij. Blijf trainen, ik wil niet dat deze nederlaag je kapot maakt."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team