Zoeken

Abdeslam Ouaddou uit ernstige beschuldigingen na wedstrijd Marokko-Comoren

15 oktober 2018 - 19:10 - Sport

©

Abdeslam Ouaddou, voormalige Marokkaanse international, heeft ernstige beschuldigingen geuit tegen de scheidsrechter die de wedstrijd van de Atlas Leeuwen tegen de Comoren arbitreerde.

In een bericht op Twitter reageerde Ouaddou woedend en stelt dat de scheidsrechter niet neutraal was en de voorkeur aan Marokko heeft gegeven.

"De Afrikaanse voetbalbond moet de strijd aangaan met de arbitrage. Het wordt verontrustend. Een strafschop was logisch, maar partijdigheid van de arbitrage was duidelijk. En het is een ex-Marokkaanse international die het zegt. Ik haat onrecht.", schreef de speler.

Op zijn Facebook-account feliciteerde hij in een ander bericht de coach van de Comoren. "Ik feliciteer Amir Abdu. Hij en zijn team hebben gisteren een fantastische wedstrijd tegen Marokko gespeeld. Ik heb er echt van genoten om de Comoren te zien spelen.", aldus Ouaddou.

Marokko won zaterdag met 1-0 van de Comoren tijdens de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup 2019. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de blessuretijd door Fayçal Fajr gescoord. De Comoren hebben als gevolg daarvan een klacht ingediend bij de Afrikaanse voetbalbond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team