Zoeken

Amine Harit zegt waarom hij niet werd opgeroepen door bondscoach Hervé Renard

5 oktober 2018 - 16:20 - Sport

©

Amine Harit werd tot grote verrassing van de Marokkaanse voetbalfans niet opgeroepen voor de komende kwalificatiewedstrijden van Marokko tegen de Comoren voor de Afrika Cup 2019. Volgens berichten in de media zou hij in conflict zijn met bondscoach Hervé Renard.

De jonge Atlas Leeuw ontkent dat in een bericht op Twitter. "Goedenavond, ik wil even communiceren over het feit dat ik niet werd geselecteerd. Na een blessure die ik afgelopen weekend opliep, hebben we in overleg met de coach @Herve_Renard_HR en mijn club @s04 besloten om me de tijd te geven om te herstellen.", aldus Harit.

De Marokkaanse international liep afgelopen weekend inderdaad een blessure op tijdens een wedstrijd tegen Mainz. Hij was eerder deze week ook afwezig tijdens de wedstrijd van zijn club tegen Lokomotiv Moscou.

Vermeldenswaardig is dat Amine Harit eerder wel een disciplinaire sanctie had gekregen van Hervé Renard en als gevolg daarvan niet was opgeroepen voor de wedstrijd tegen Malawi. De speler had toen zijn uurrooster niet gerespecteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team