Zoeken

Aardbeving Marokko: Remco en Oumi halen tienduizenden euro’s op

20 september 2023 - 18:00 - Marokko

©

In navolging van zijn symbolische steun tijdens de Vuelta, komt wielrenner Remco Evenepoel nu met een financieel gebaar. Samen met zijn vrouw Oumi Rayane start hij een inzamelactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en draagt zelf 10.000 euro bij. "Het bedrag dat je doneert, is niet belangrijk", zegt Evenepoel.

Het initiatief van het echtpaar, dat nauwe banden heeft met Marokko door de roots van Oumi, is gericht op het voorzien van basisbenodigdheden voor de slachtoffers, zoals voedsel, water en onderdak, in samenwerking met het Rode Kruis Vlaanderen. "Om te starten doneren wij een basisbedrag en zo hopen we samen met jullie een mooi bedrag in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko", benadrukt het stel.

Lees ook: Remco Evenepoel emotioneel na aardbeving in Marokko

Om de donatiecampagne aantrekkelijker te maken, biedt Evenepoel donateurs de kans om unieke, gesigneerde wieleritems van hem te winnen. "Mensen die gedoneerd hebben, zullen kunnen deelnemen aan een wedstrijd om zo een uniek gesigneerd persoonlijk koersitem van mij, Remco, te winnen. Via deze wedstrijd zullen jullie een gesigneerde koershelm, koersschoenen én een gesigneerd koerspak kunnen winnen", aldus Remco

Lees ook: Oumi Rayane openhartig over huwelijk met Remco Evenepoel

Remco en Oumi sluiten hun boodschap af met dankbaarheid voor de steun. "Alvast heel erg bedankt voor jullie steun en we hopen dat we samen met jullie op deze manier iets kunnen betekenen voor de lokale bevolking en de slachtoffers van de aardbeving."

De donatiecampagne heeft intussen al ruim 32.000 euro opgeleverd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team