Zoeken

Ziyech terug in actie, kans op rentree bij Marokko?

11 maart 2024 - 21:00 - Marokko

©

Hakim Ziyech heeft zijn rentree gemaakt na een blessure aan zijn enkel die hij opliep tijdens de Afrika Cup in Ivoorkust. De Marokkaanse international speelde 15 minuten in de 6-2 overwinning van Galatasaray op Rizespor in de Turkse competitie en was betrokken bij een van de doelpunten.

De vraag is nu of hij door bondscoach Walid Regragui wordt geselecteerd voor de komende oefeninterlands van de Atlas Leeuwen tegen Angola en Mauritanië.

Lees ook: Hakim Ziyech wint conflict met Galatasaray

Ziyech zat sinds de Afrika Cup op de bank, maar is nu weer fit en liet direct zijn waarde zien. Regragui heeft aangegeven dat hij nieuwe talenten een kans wil geven, met spelers als Eliesse Ben Seghir (AS Monaco), Neil El Aynaoui (RC Lens) en Alaa Bellaarouch (Strasbourg) in het vizier. De vraag is of Ziyech ondanks de concurrentie toch weer bij de selectie zit.

Lees ook: Hakim Ziyech toch aanwezig voor oefenduels Marokko

De oefeninterlands tegen Angola (22 maart) en Mauritanië (26 maart) in Agadir zijn een belangrijke test voor Regragui in de aanloop naar de Afrika Cup 2025. De bondscoach wil de beste spelers tot zijn beschikking hebben en Ziyech is ongetwijfeld een van de meest getalenteerde spelers van Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team