Zoeken

Hakim Ziyech toch aanwezig voor oefenduels Marokko

7 maart 2024 - 16:00 - Sport

©

Hakim Ziyech neemt sinds woensdag terug deel aan de trainingen bij Galatasaray. De Marokkaanse international was ruim een maand geblesseerd aan zijn enkel, een blessure die hij opliep tijdens de Afrika Cup.

Ziyech reisde met toestemming van Galatasaray naar Nederland voor nader onderzoek. Inmiddels is hij terug in Istanbul en wordt hij met open armen ontvangen door zijn ploeggenoten en trainer. De Atlas Leeuwen is dus ook fit voor de komende competitiewedstrijden en de interlands met Marokko.

Lees ook: Hakim Ziyech wint conflict met Galatasaray

Zijn blessure was een grote tegenslag voor de Atlas Leeuwen. Zonder Ziyech verloren ze in de achtste finale van de Afrika Cup van Zuid-Afrika. Bondscoach Walid Regragui, die de selectie voor de wedstrijden tegen Angola en Mauritanië op 22 en 26 maart aan het samenstellen is, kan nu wel weer beschikken over zijn belangrijkste aanvallende troef.

Lees ook: Positief nieuws: Hakim Ziyech hervat training

Marokko speelt op vrijdag 22 maart tegen Angola en op dinsdag 26 maart tegen Mauritanië in het Grote Stadion van Agadir. De ploeg moet het echter wel zonder een aantal andere belangrijke spelers stellen.

https://www.instagram.com/louiszoonhealthclubamsterdam/p/C4KpTbisHM1/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team