Zoeken

Ikea komt met speciale collectie voor Ramadan 2023

23 maart 2023 - 20:00 - Economie

©

De Zweedse meubelgigant Ikea heeft de collectie GOKVÄLLÅ gelanceerd, ter ere van de Ramadan die op donderdag 23 maart van start is gegaan in Marokko, Saoedi-Arabië en tientallen andere landen over de wereld.

Ikea heeft deze week haar GOKVÄLLÅ-collectie onthuld, geïnspireerd op de geruite patronen uit het Midden-Oosten en gecombineerd met moderne elementen, ter ere van de maand Ramadan. De collectie bevat decoratief beddengoed in pastelblauwe, gouden en zilveren tinten, aantrekkelijke dekens om jezelf warm te houden, lantaarns, theelichtjes, een decoratieve theepot en Turkse koffiekopjes, geïnspireerd door de Blauwe Moskee in Istanbul, maar ook decoraties met de maan als thema, zoals LED-lampjes die ’s avonds het diner verlichten, kommen en dienbladen om heerlijke maaltijden te serveren, evenals een handig zitkussen voor families tijdens de Iftar.

Lees ook: Ikea lanceert Marokkaanse collectie

"Na de hele dag gevast te hebben, kijk naar de zonsondergang en kom samen met je dierbaren om van een heerlijke maaltijd te genieten. Laat het eten de hoofdrol spelen en serveer een feestmaal in de gedetailleerde GOKVÄLLÅ-kommen en -dienbladen. Speciaal ontworpen voor deze gelegenheid, zijn ze ook gemakkelijk te combineren met de servies dat je al thuis hebt", aldus Ikea over de nieuwe collectie.

Bladna.nl