Zoeken

Woedende Benfica stuurt Adel Taarabt laan uit

9 september 2016 - 20:26 - Sport

©

Is Adel Taarabt’s carrière voorbij? Daar lijkt het er in ieder geval op! De Marokkaanse international is door de Portugese Benfica ontslagen. Een nieuwe club vinden zal extreem moeilijk zijn.

De clubdirectie besloot Taarabt te straffen na diens uitspraken over de club in een interview met France Football.

« Steeds opzij worden gelaten, het maakte me gek. De president van de club heeft daarom een meeting georganiseerd met de coach. Ik vertelde hem dat ik het niet begreep, dat ik toch in Milaan, in de Champions League, zes jaar in Engeland had gespeeld en dat ik geen kind meer was. »

Adel Taarabt is nog virulenter als hij over zijn salaris spreekt. « Op dit moment werkt het Benfica op de zenuwen om een salaris als de mijne te betalen ».

Luís Filipe Vieira, president van Benfica, reageerde woedend en heeft aan Taarabt verboden om nog de trui van de club te dragen.

« Door het interview dat hij gaf zal hij nooit meer voor Benfica spelen. Hoe kunnen we dit oplossen? Niet door het beëindigen van zijn contract. We hebben de middelen om het uit te lenen. Ik begrijp niet veel van voetbal, maar ik heb Rui Costa om me te helpen. We hebben de wedstrijden van Taarabt in Milaan herzien. Hij was een goede speler. Maar hij kwam hier met zes kilo’s te veel aan. »

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team