Zoeken

Adel Taarabt weigert vertrek naar Saoedi-Arabië

13 februari 2019 - 18:40 - Sport

©

Benfica is nog steeds op zoek naar een nieuwe club voor Adel Taarabt. De Marokkaanse international is echter niet bereid om naar eender welke club te vertrekken en heeft een transfer naar Saoedi-Arabië
geweigerd.

Al Fateh zou een bod hebben gedaan op Taarabt waarmee de Portugese club instemde. Maar de middenvelder weigerde en wenst zijn carrière in Europa verder te zetten en zijn actuele salaris, ongeveer 200.000 euro per maand, te behouden.

De Saoedische club zou aan Benfica 1 miljoen euro hebben aangeboden om de speler op huurbasis te laten komen, met een koopoptie binnen één jaar. De Atlas Leeuw, die sinds het begin van het seizoen nog niet op het veld werd gezien, zal dus tot de zomerstop moeten wachten om naar een Europese club te vertrekken.

Adel Taarabt was in 2015 in Lissabon aangekomen maar raakte in conflict met de clubleiding vanwege zijn gedrag en verklaringen in de media. "Zo opzij worden gezet werkt me op de zenuwen. De voorzitter heeft een meeting georganiseerd met mij en de coach. Ik vertelde hem dat ik niet begreep wat er aan de hand was, dat ik toch in Milaan had gespeeld, in de Champions League, al zes jaar in Engeland, ik ben geen kind meer.", verklaarde de international in een interview. Na de publicatie van zijn verklaringen beloofde de president van de club dat hij nooit meer op het veld zou worden geroepen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team