Zoeken

WK-2030: waarzegger geeft voorspellingen voor Marokko

8 oktober 2023 - 17:00 - Sport

©

Een waarzegger ondervraagd door een Spaans blad heeft onthullingen gedaan over het wereldkampioenschap voetbal van 2030 dat zal plaatsvinden in Marokko, Spanje en Portugal. Volgens de waarzegger zal de finale van dit toernooi in Casablanca worden gespeeld.

De waarzegger werd geïnterviewd door El Desmarque en kwam met verrassende inzichten over het WK-2030. In reactie op de controverse betreffende de locatie van de finale, bevestigde hij dat deze in Casablanca zal plaatsvinden.

Lees ook: Dit gaat het WK-2030 aan Marokko kosten

"We hopen op een buitengewone finale die het hele continent en de jongere generaties zal eren in een verbazingwekkend en prachtig stadion in Casablanca", verklaarde Faouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) en tevens voorzitter van het organisatiecomité van het WK in Marokko, afgelopen donderdag.

Carlo Ancelotti, coach van Real Madrid, heeft een andere mening: "De finale van het wereldkampioenschap moet plaatsvinden in Madrid, de hoofdstad van Spanje, en in het Santiago Bernabéu, want dat zal het beste stadion ter wereld zijn," zei hij tijdens een persconferentie.

Lees ook: Marokko en Spanje ruziën over locatie finale WK-2030

Gevraagd naar wie de ster van dit WK zal zijn, antwoordde de waarzegger enkel dat het niet Lamine Yamal zal zijn, het 16-jarige Marokkaanse talent dat bij Barça speelt en als jongste speler ooit zijn debuut maakte in het Spaanse elftal.

Bladna.nl