Zoeken

Wijzigingen voor wedstrijd Marokko-Congo

21 februari 2022 - 11:00 - Sport

©

De eerste ronde van de play-offwedstrijd van het WK-2022 tussen Marokko en de Democratische Republiek Congo was oorspronkelijk gepland voor 26 maart, maar is van datum veranderd, net zoals het tijdstip van de terugwedstrijd.

Volgens een nota van FIFA aan de Marokkaanse voetbalbond, zal de eerste ronde van de play-off wedstrijd van het wereldkampioenschap 2022 tussen Marokko en de Democratische Republiek Congo op 25 maart om 16 uur in het Stade des Martyrs in Kinshasa worden gespeeld.

Lees ook: WK-2022: data dubbele confrontatie Marokko-Congo

De terugwedstrijd vindt naar verwachting nog steeds plaats op 29 maart in het Mohammed V sportcomplex in Casablanca, maar zal om 20.30 uur beginnen in plaats van 20.00 uur. Marokko komt uit tegen congo na de loting van 22 januari in Douala in Kameroen, in de marge van de Afrika Cup 2022. In totaal zullen 32 landen deelnemen aan het wereldkampioenschap voetbal van 2022, dat vanaf november in Qatar zal worden gehouden.

Lees ook: WK-2022: play-off tegenstander Marokko bekend

De andere play-off wedstrijden voor de zone Afrika zijn allemaal even veelbelovend. Zo is er onder meer de wedstrijd Egypte-Senegal, een kans voor de Egyptenaren om wraak te nemen op de Senegalezen, die hen versloegen in de finale van de Afrika cup die in Kameroen werd gehouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team