Zoeken

Walt Disney World gaat Marokkaans koken

20 november 2013 - 15:30 - Wereld

©

Het Marokkaanse paviljoen in het Walt Disney World’s Epcot attractiepark in Californië, komt met een nieuw menu met ’Marokkaanse gerechten op zijn Amerikaans’.

De nieuwe menukaart is onderdeel van de vuurwerk-nachtshow ’IllumiNations’. Bezoekers kunnen er bijvoorbeeld een ’Marokkaanse merguez’ met een tomaten- en knoflook salade eten of een meer mediterrane gerecht zoals garnalen met een pikant sausje.

Degenen die liever een Marokkaanse couscous eten, kunnen naar het restaurant ’Le Marrakech’ van 120 zitplaatsen. Daar kan men genieten van een couscous met lamsvlees, een tajine met kip en citroen, een pastilla met garnalen of met kip en zelf een uit Casablanca geïmporteerd biertje.

Walt Disney World gaat Marokkaans koken
Walt Disney World gaat Marokkaans koken

Een typische Marokkaanse soek met kleine winkeltjes en een replica van de Koutoubia moskee in Marrakech behoren tot de attracties van het Marokkaans paviljoen.

Het paviljoen is open sinds 1984 , twee jaar na de officiële opening van Walt Disney World’s Epcot. Het idee is de creatie van een ’leefgemeenschap van de toekomst’, ontworpen door Walt Disney hemzelf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team