Zoeken

Walid Regragui solidair met Fouzi Lekjaa

14 maart 2023 - 18:00 - Sport

©

Voorzitter Fouzi Lekjaa van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), is het doelwit geworden van een haatcampagne op sociale media, maar hij kan rekenen op de steun van bondscoach Walid Regragui.

De haatcampagne tegenover voorzitter Fouzi Lekjaa van de FRMF op sociale media, werd op de persconferentie van maandag besproken, waar de selectie van de Atlas Leeuwen voor de vriendschappelijke wedstrijden van maart werd bekendgemaakt. "Ik ben solidair met de voorzitter, maar ben ook een getuige van zijn nauwgezetheid, van het enorme werk dat hij elke dag verricht en van de passie die hij heeft voor het nationale voetbal op alle niveaus, aldus Regragui. "Als je de voorzitter raakt, raak je het nationale team en het Marokkaanse voetbal. Niemand is tegen kritiek, zelfs hij niet, maar beledigingen neen, dat is onaanvaardbaar," zei de coach van de Atlas Leeuwen op maandag.

Lees ook: WK 2030: Marokko terug in race met Spanje en Portugal

Walid Regragui is ervan overtuigd dat "degenen die achter deze mediacircus zitten, geen echte voetbalfans zijn. Het zijn geen echte fans die van hun land houden, want we bevinden ons op een cruciaal moment, waar we bij elkaar moeten blijven en verenigd moeten zijn, en wat er nu gebeurt is niet goed voor de nationale ploeg, het is voor niemand goed", aldus Regragui.

Lees ook: Voorlopige selectie oefenduels Marokko bekend

De bondscoach bracht ook in herinnering "wat deze man heeft gedaan voor het nationale voetbal, in termen van prestaties, infrastructuur, verbetering van het niveau van de Botola...". Volgens de voormalige coach van Wydad Athletic Club is "kritiek leveren goed", maar "eerlijk zijn nog beter".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team