Zoeken

Walid Regragui dankbaar jegens Koning Mohammed VI

9 april 2023 - 11:00 - Sport

©

Walid Regragui, de coach van het Marokkaanse voetbalelftal, uitte zijn dankbaarheid jegens koning Mohammed VI voor diens steun, na tot Beste Arabische coach van het jaar te zijn uitgeroepen.

Afgelopen zondag ontving Walid Regragui de prijs van ’Beste Arabische coach van het jaar’, uitgereikt door Sky News Arabia, tijdens een ceremonie gehouden op het hoofdkantoor van de zender in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. De coach van de Atlas Leeuwen was blij met deze erkenning en bedankte Koning Mohammed VI voor zijn steun. Hij bedankte ook alle moslims en Afrikanen over de hele wereld voor hun aanmoediging tijdens het Wereldkampioenschap 2022.

Lees ook: Walid Regragui genoemd als opvolger van Hervé Renard in Saoedi-Arabië

"De Marokkaanse nationale ploeg heeft aan de hele wereld bewezen dat een Arabisch en Afrikaans team in staat is om de Wereldbeker te winnen", verklaarde de coach van de Atlas Leeuwen. Marokko is het eerste Afrikaanse en Arabische land land dat de halve finales van een WK heeft bereikt. Na in de halve finale door Frankrijk met 2-0 te zijn verslagen in het Al-Bayt stadion, eindigden Achraf Hakimi en zijn teamgenoten op de vierde plaats.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team