Zoeken

Walid Regragui op weg naar Saoedi-Arabië

15 mei 2024 - 12:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui zou sinds zijn recente reis naar Saoedi-Arabië op de radar staan van een grote Saoedische club. De club zou hem hebben benaderd om volgend seizoen bij hen aan de slag te gaan.

Walid Regragui was in Saoedi-Arabië op zoek naar nieuwe talenten voor het Marokkaans elftal. Volgens de website Win Win zou hij tijdens zijn trip benaderd zijn door een topclub uit Saoedi-Arabië die hem graag zou willen contracteren.

Lees ook: Plant Walid Regragui zijn volgende bestemming?

De Marokkaanse bondscoach wees het voorstel echter af. Hij benadrukte dat hij zich in zijn huidige rol bevond namens de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) en dat hij zijn contract met de bond serieus neemt.

Lees ook: De subtiele sneer van Fouzi Lekjaâ naar Walid Regragui

De geruchten over een mogelijke vertrek van Walid Regragui doken op na zijn recente reis naar Saoedi-Arabië en werden op sociale media breed gedeeld. De bondscoach hoopt na de teleurstellende uitschakeling van de Atlas Leeuwen in de achtste finales van de Afrika Cup in Ivoorkust, op een revanche tijdens de volgende editie van de Afrika Cup die in 2025 in Marokko plaatsvindt. Door een goed resultaat te behalen hoopt hij het vertrouwen van de bond en de Marokkaanse supporters te herwinnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team