Zoeken

Badr Benoun "gered" door Walid Regragui

20 december 2022 - 15:00 - Sport

©

De lijst van door Walid Regragui opgeroepen spelers bevatte enkele onverwachte namen zoals Badr Benoun, de Marokkaanse international die voor Qatar SC speelt. De oproep gaf de Atlas Leeuw nieuwe hoop.

De 29-jarige Badr Benoun maakte een moeilijke periode door en dacht er even aan om zijn profcarrière op te geven. "Ik dacht er vier maanden geleden aan om te stoppen met voetballen. Hartelijk dank aan mijnheer Regragui die ervoor zorgde dat ik naast deze grote kampioenen mocht staan," verklaarde Benoun. "God beloont je altijd met iets positiefs. Mijn vertrouwen in Hem was groot en de steun van mijn familie en vrouw was belangrijk in deze periode van mijn leven," voegde hij er nog aan toe.

Lees ook: Dit zijn de Marokkaanse spelers die naar WK Qatar gaan (lijst)

In een ontroerende getuigenis vertelde de centrale verdediger dat hij een zeer moeilijke periode achter de rug heeft en nooit had gedacht dat hij met de nationale ploeg geschiedenis zou schrijven. "Ik wil iedereen bedanken die me geholpen heeft dit succes te behalen, de spelers, de staf, de federatie en onze Koning, die altijd in contact stond met het team."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team