Zoeken

Voetbal: JS Kabylie vindt manier om naar Marokko te komen

14 oktober 2021 - 19:00 - Sport

©

Voetbalploeg Jeunesse Sportive de Kabylie zal uiteindelijk toch naar Marokko kunnen afreizen om het op te nemen tegen FAR Rabat. De Algerijnse ploeg stond op het punt zich terug te trekken wegens de sluiting van de grenzen tussen de twee landen die momenteel in crisis verkeren, maar kan nu via een omweg toch komen.

De wedstrijd tussen JS Kabylie en FAR Rabat, wordt gespeeld in de tweede ronde van de CAF Confederation Cup en vindt plaats op 16 oktober in het Prins Moulay Abdellah sportcomplex in Rabat. De wedstrijd wordt ondanks de gespannen diplomatieke betrekkingen tussen Marokko en Algerije gewoon gehandhaafd.

Lees ook: Djamel Belmadi spreekt over wedstrijd van Algerije in Marokko

De voetbalclub heeft tevergeefs de hulp ingeroepen van de Algerijnse voetbalbond (FAF) en het ministerie van Sport en Jeugd, om de reis van de ploeg naar Marokko te vergemakkelijken omdat de grenzen tussen beide landen gesloten zijn.

Lees ook: Algerije boycot Afrika Cup handbal 2022 in Marokko

De Algerijnse pers meldt dat het team aanstaande woensdag aankomt op de luchthaven van Casablanca, na een tussenlanding in Tunis. Ze kunnen zich daarna nog drie dagen voorbereiden op de wedstrijd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team