Zoeken

Vervalste alcohol doodt opnieuw in Nador

23 augustus 2021 - 12:00 - Marokko

©

Het dodental als gevolg van een vergiftiging met vervalste alcohol stijgt snel in Nador. In de afgelopen weken overleden 11 mensen na vervalste alcohol te hebben gedronken in de stad in het noorden van Marokko. Twee andere slachtoffers zijn blind geworden.

Een slachtoffer die in het ziekenhuis lag na een vergiftiging met vervalste alcohol, overleed vorige week zondag aan de gevolgen daarvan.

Lees ook: Drama in Nador, illegale alcohol doodt dozijn mensen

Tien mensen overleden enkele uren na de illegale alcohol te hebben gedronken. Drie anderen werden levend teruggevonden en in een ernstige toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. Een van hen overleed vorige week zondag en de twee anderen verloren het zicht.

Onderzoek van de politie leidde tot de arrestatie van negen managers van voedingswinkels in Nador. Allen worden verdacht van betrokkenheid bij de handel in vervalste alcohol, aldus een verklaring van de nationale veiligheidsdienst DGSN. Bijna duizend plastic flessen met brandspiritus, evenals een dozijn lege flessen met dezelfde stof, werden in beslag genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team