Zoeken

Blijft Hakim Ziyech toch bij Ajax?

22 april 2019 - 15:40 - Sport

©

Hakim Ziyech moet een keuze maken. De speler kan bij Ajax Amsterdam blijven, met wie hij begin mei de halve finale van de Champions League zal spelen, of naar een andere grote Europese club vertrekken.

De Marokkaanse international heeft nog geen definitieve keuze gemaakt maar heeft de aandacht van meerdere grote clubs. Toch is een vertrek van Ajax, waar hij al drie seizoenen speelt, helemaal niet zeker.

Dankzij zijn uitstekende prestaties in de Champions League heeft de Atlas Leeuw ook de belangstelling van de Premier League. Manchester City, Manchester United, Arsenal en Liverpool zien de middenvelder graag komen.

Ziyech zelf blijft sereen: "Op dit moment is alles mogelijk. Ik ben altijd een veeleisende persoon geweest. Het moet een club zijn waar ik voor bereid ben om Ajax te verlaten en het is helemaal niet gemakkelijk."

Vorig jaar stond Ziyech op het punt om met AS Roma te tekenen. Het is dus niet onmogelijk dat er nieuwe onderhandelingen worden gestart met de Italiaanse topclub. Bayern München heeft ook reeds 45 miljoen euro aangeboden voor de speler.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team