Zoeken

Verminkt lichaam van Marokkaan gevonden in vuilniszak in Frankrijk

26 december 2021 - 11:20 - Wereld

©

Het "gedeeltelijk verminkte" lichaam van een Marokkaanse man werd op 13 december 2021 gevonden in een vuilniszak in Argancy, bij Metz in Frankrijk. De autopsie toont aan dat het slachtoffer met geweld om het leven is gekomen.

Medewerkers van de stuwdam van de waterkrachtcentrale van Argancy, in de buurt van Metz, hebben op maandag 13 december een vuilniszak gevonden met daarin het "gedeeltelijk verminkte lichaam" van een man, meldt Le Républicain Lorrain. Ze waarschuwden onmiddellijk de plaatselijke brigade van de gendarmerie en de speurders van de onderzoeksafdeling van Metz.

Lees ook: Lichaam Marokkaan gevonden in Ceuta

Persoonlijke bezittingen en een identiteitskaart werden in de buurt van het lichaam gevonden, wat hielp om het slachtoffer te identificeren. Zijn naam is Mustafa Adbib, een Frans-Marokkaanse man van ongeveer vijftig jaar oud. De man is voor het laatst gezien op donderdag 9 december.

Lees ook: Marokkaan in koele bloede neergeschoten in Texas

Volgens het parket van Metz heeft de autopsie "een gewelddadige dood aan het licht gebracht". Donderdag werd een gerechtelijk onderzoek geopend wegens moord, het verbergen van een lijk en het schenden van de integriteit van een lijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team