Zoeken

Berichten over verdwijning Marokkaanse studenten in Londen ontkracht

4 februari 2023 - 10:00 - Marokko

©

De Marokkaanse Vereniging van Leraren Engels ontkent officieel het bericht over de verdwijning van vier Marokkaanse studenten tijdens een schoolreis naar het Engelse Cambridge.

"Naar aanleiding van berichten op bepaalde Facebookpagina’s en nieuwswebsites over een paar studenten die niet van de reis naar Londen zouden zijn teruggekeerd, delen wij mee dat alle studenten die hebben deelgenomen aan het programma zijn teruggekeerd", aldus de Marokkaanse Vereniging van Engelse Leraren op haar Facebookpagina.

Lees ook: Marokkaanse studenten verdwijnen tijdens schoolreis in Londen

De organisatie dreigt ook met juridische stappen. De leraar, van wie de naam uitgebreid werd geciteerd op sociale media en nieuwswebsites, zegt dat hij slachtoffer is van laster. Hij is van plan een klacht in te dienen.

Lees ook: Marokkaanse boksers verdwijnen tijdens toernooi in Finland

Volgens Assabah vergezelde Ayoub El Idrissi de studenten op de reis naar Cambridge, maar hij ontkent deze informatie met klem. "Ik ben niet verantwoordelijk voor de deelnemers die niet zouden zijn teruggekeerd," zei hij. Hij voegde er ook nog aan toe dat hij geen deel uitmaakt van het organisatiecomité van de reis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team