Zoeken

Vakantiefiasco voor televisiester Rofrane Bambara in Marokko

20 augustus 2023 - 17:00 - Cultuur

©

De zomervakantie van Rofrane Bambara, bekend van Franse realityshows, is uitgelopen op een nachtmerrie in Marokko. De moeder van een vierling deelde haar frustraties op social media.

Tijdens hun reis van Marrakech naar Casablanca stuitte de familie Bambara op ernstige problemen met hun accommodatie. "De locatie die ons werd gegeven, was niet in Casablanca zoals geadverteerd. De gastheer drong erop aan dat we ’s avonds laat aankwamen, zogenaamd vanwege de hitte. Toen we aankwamen bleek de woning naast een begraafplaats te zijn gelegen en waren er dierenuitwerpselen in de tuin, alsof het een dierenverblijf was", vertelde een geïrriteerde Rofrane op Instagram.

Lees ook: De droomvakantie van Oprah Winfrey in Marrakech (video)

Daarbovenop waren er niet genoeg slaapplaatsen voor het hele gezin. "Ze boden ons matrassen op de vloer aan. Gezien wat we betaalden, was ik woest!", vervolgde ze. Dankzij Airbnb kon het gezin uiteindelijk in een appartementenhotel verblijven. "Airbnb heeft ons vergoed en we kwamen uiteindelijk terecht in een appartementenhotel waar we gewoonlijk verblijven."

Lees ook: Vakantie Pedro Sánchez in Marokko: uitzonderlijke beveiligingsmaatregelen

Vóór deze tegenvaller had Rofrane al kwaad gereageerd op kritiek over de financiering van haar vakantie in Marokko. Ze weerlegde geruchten dat de zender TF1 haar vakantie had betaald. "Wij influencers krijgen niet alles cadeau. Ja, soms krijgen we gratis dingen in ruil voor publiciteit, maar als ik op vakantie ben, wil ik dat niet. Dus ik heb voor mijn verblijf betaald en ik vertel erover wanneer we tevreden zijn. Het is geen samenwerking."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team