Uitslag wedstrijd Tanzania - Marokko 3-1

24 maart 2013 - 15:38 - Sport

©

Marokko is zondag in Dar es Salaam, door Tanzania met 3-1 verslagen, in de derde ronde van de kwalificatie voor het WK 2014.

Tanzania opende de score in de 46e minuut op een doelpunt van Thomas Ulimwengu. Tanzania wist de voorsprong nog te vergroten in de 67e en 80e minuut. Pas in de 90e minuut lukte het Youssef El Arabi een doelpunt te scoren voor Marokko.

Door deze nederlaag en twee gelijkspelen, maakt Marokko weinig kans om zich te plaatsen voor het WK in Brazilië. De Atlas Leeuwen moeten in de kwalificatie nog retourwedstrijden spelen tegen Tanzania (7 juni), Gambia (14 juni) en Ivoorkust (6 september).

De Ivoorkust is met 7 punten leider van Groep C waarin Marokko zit. Enkel de eerste van elke groep mag naar het WK, een competitie waaraan Marokko niet meer heeft deelgenomen sinds 1998.