Uitslag wedstrijd: Marokko verliest met 2-3 van Zambia

17 juni 2019 - 12:10 - Sport

©

Marokko heeft zondagnamiddag een oefenduel tegen Zambia in het Grote stadion van Marrakech met 2-3 verloren.

Deze nieuwe nederlaag komt hard aan bij de Atlas Leeuwen die vorige week al een oefenduel tegen Gambia met 0-1 verloren.

Musonda Mwape scoorde gisteren in de eerste minuut al een doelpunt voor zijn land. Ziyech scoorde de gelijktreffer in de 24e minuut. Maar Zambia vond de netten opnieuw dankzij Kings Kangwa in de 44e minuut, net voor het einde van de eerste helft.

In de tweede helft van het spel scoorde Ziyech in de 54e minuut op penalty. Enock Mwepu, die momenteel in het Duits kampioenschap speelt, maakte het winnende doelpunt voor zijn land in de 74e minuut.

Beide wedstrijden zijn een voorbereiding op de Afrika Cup 2019 die deze maand in Egypte van start gaat. Marokko zit in groep D Met Zuid-Afrika, Ivoorkust en Namibië.