Zoeken

Uitbreiding Club Med Marrakech van start

13 maart 2022 - 12:20 - Economie

©

Het resort "Club Med Exclusive Collection Le Riad" is door Club Med heropend met nieuwe ontspanningsfaciliteiten en hoogwaardige diensten. Gelijktijdig is het merk gestart met de uitbreiding van Club Med La Palmeraie Marrakech, met ongeveer 60 extra kamers.

Dankzij de samenwerking tussen Madaëf, de toeristische divisie van de CDG-groep, en Club Med kan de continuïteit van Riad Club Med Marrakech la Palmeraie, geopend in 2004, worden gehandhaafd met een uitbreiding van de capaciteit tot 350 kamers. Tevens moet de familiale gerichtheid worden versterkt om aan de eisen van een internationaal publiek te voldoen.

Lees ook: Club Med investeert een miljard dirham in Essaouira

Dit omvat vooral renovatie- en uitbreidingswerken. Het project, dat ook de modernisering van de openbare ruimtes van Club Med Marrakech la Palmeraie omvat, wordt in verschillende fasen uitgevoerd en zal volgens planning in september 2022 worden afgerond.

De uitbreiding omvat de bouw van een nieuwe gezinszone met 66 kamers, waarvan 54 met uitzicht op het zwembad, de bouw van een verwarmd zwembad met waterspellen en de oprichting van een babyclub. Er komen ook 22 bedden voor reisorganisators en kleedkamers en een nieuwe parkeerplaats voor het personeel.

Lees ook: Club Med Agadir sluit definitief deuren

In Essaouira bouwt Club Med een nieuw luxe resort. Dit milieuvriendelijke resort voor gezinnen en actieve koppels, met 350 kamers het hele jaar door, wordt aangevuld met het Club Med Exclusive Collection-gedeelte en zal volledig geïntegreerd zijn in de omgeving. Het zal toeristische diensten van hoge kwaliteit aanbieden die bestaan uit een uitzonderlijk natuurlijk, historisch en cultureel erfgoed, vrijetijdsactiviteiten voor gezinnen en een breed scala aan watersporten. De opening van de Essaouira Mogador Club is gepland voor 2024.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team