Zoeken

Twee moorden in week tijd in Marrakech

15 september 2021 - 15:00 - Marokko

©

In Marrakech werden in slechts één week tijd twee moorden gepleegd. Het eerste slachtoffer werd neergestoken en het tweede kwam om na een verkeersruzie. De politie heeft meerdere verdachten gearresteerd.

De eerste moord werd afgelopen dinsdag nabij de slachthuizen van Marrakech gepleegd. Een misverstand tussen een dertiger en een man van rond de zeventiger liep uit de hand. De jongste viel de zeventiger aan met een mes. Het slachtoffer overleed kort na zijn opname in het Mohammed VI ziekenhuis. De vermeende dader werd gearresteerd.

Lees ook: Man in Rabat verdacht van moedermoord

Aujourd’hui le Maroc bericht dat het twee slachtoffer omkwam in de wijk Sidi Youssef Ben Ali in Marrakech. De veertiger werd door een motor aangereden toen hij uit een taxi stapte. De twee mannen kregen ruzie waarop meerdere getuigen moesten ingrijpen. Het slachtoffer keerde naar huis waar hij onwel werd. Hij werd naar het ziekenhuis afgevoerd en mocht na te zijn behandeld terug naar huis. Hij overleed echter enkel dagen later in zijn woning. De politie van het 6e arrondissement heeft de motorrijder gearresteerd op verdenking van doodslag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team