Zoeken

Arsenal biedt 50 miljoen euro voor Achraf Hakimi

1 april 2021 - 18:10 - Sport

©

Inter Milan blijft alle clubs blokkeren die interesse tonen in de Marokkaanse international Achraf Hakimi. De laatste die een stevig bod op tafel heeft gelegd is Arsenal.

De Engelse club is naar verluidt bereid om 50 miljoen euro te betalen voor Hakimi. Dat is 10 miljoen euro meer dan wat Inter Milan afgelopen september voor de vleugelspeler betaalde. The Gunners geloven dat de Marokkaan in staat is om het niveau van het team hoger te trekken, vooral wanneer men bedenkt dat hij sinds zijn aankomst bij de Italiaanse club geen gelegenheid voorbij heeft laten gaan om zijn talenten te tonen en zich onmisbaar te maken.

Zelfs Antonio Conte heeft zich geschaard achter degenen die van mening zijn dat de Marokkaanse speler een sleutelrol vervult in het team. Hoewel Inter de transfersom nog moet verrekenen, schrikt de voetbalcoach er niet voor terug om aanbiedingen die op zijn pad komen af te slaan. Enkele weken geleden verklaarde hij geen enkel transferaanbod voor Achraf Hakimi te aanvaarden.

Bovendien is de Serie A gigant nog bezig met een uitgestelde betaling van 13 miljoen euro aan Real Madrid voor de transfer van de speler. De twee clubs zijn overeengekomen de betaling uit te stellen van eind 2020 tot eind maart 2021, om te voldoen aan de richtlijnen van de UEFA inzake de vereffening van de rekeningen vóór het einde van het boekjaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team