Zoeken

Terugkeer Munir El Haddadi in Marokkaans elftal

3 oktober 2020 - 13:50 - Sport

©

Vahid Halilhodzic, bondscoach van de Atlas Leeuwen, hield op donderdag 1 oktober een persconferentie. Hij besprak onder meer de situatie van Munir El Haddadi die een kwijting kreeg van de FIFA om deel uit te maken van de Marokkaanse selectie.

Het is nu officieel, Munir El Haddadi is opgeroepen om zich te voegen bij de Atlas Leeuwen. De speler die onverwacht koos om het Spaanse shirt te dragen, heeft de wens uitgesproken om voor Marokko te spelen. Hij wachtte op een beslissing van de FIFA die zich buigt over verzoeken die door de spelers worden ingediend.

Nu de bond zich heeft uitgesproken, kan Vahid Halilhodzic zich ook uitspreken over de speler van Sevilla FC. Hij zegt dat El Haddadi beschikt over de kwaliteiten die nodig zijn om deel uit te maken van het Marokkaans elftal. "Munir is zich bewust van de fout die hij enkele jaren geleden maakte en is blij om voor Marokko te komen spelen. Het is een speler met veel kwaliteiten. Hij heeft zijn plaats in het team."

Behalve Munir El Haddadi zullen nog zes andere spelers het nationaal elftal komen versterken. Het gaat over Samy Mmaee, Soufiane Chakla, Dries Saddiki, Nassim Boujellab, Aymen Barkok en Moha Rharsalla.

Bladna.nl