Zoeken

Marokkaanse voetbalbond geeft Munir El Haddadi niet op

17 november 2020 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft de hoop nog niet opgegeven in de zaak rondom de verandering van de voetbalnationaliteit van Munir El Haddadi. De bond is van plan om alle mogelijkheden te verkennen om de speler van FC Sevilla alsnog mee te kunnen laten spelen met de Atlas Leeuwen.

Door een negatieve beslissing van de FIFA en het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS), mag Munir El Haddadi nog altijd niet uitkomen voor het Marokkaanse nationale elftal. De speler zelf heeft nog altijd de wens om voor Marokko te mogen spelen. De FRMF heeft om het gedetailleerde oordeel van het CAS gevraagd, in de hoop dat in deze tekst alsnog gronden kunnen worden gevonden waarop Munir El Haddadi van sportnationaliteit kan veranderen.

Volgens het dagblad Assabah hoopt de FRMF nog steeds dat de speler van Sevilla FC in de toekomst het shirt van Marokko zal dragen, net als Zakaria Aboukhlal die werd opgeroepen voor de dubbele confrontatie met de Centraal-Afrikaanse Republiek in de kwalificatieronde van de Afrika Cup 2021.

De FIFA heeft wel goedkeuring gegeven aan de verzoeken van Aymen Barkok, Ilyas Seddiki en Samy Mmaee om van sportnationaliteit te veranderen. Deze drie spelers behoorden bij de laatste interlandwedstrijd van Marokko al tot de nationale selectie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team