Zoeken

Tarik Khbabez wil iedereen slopen bij Glory

7 januari 2021 - 16:00 - Sport

©

Zwaargewicht Tarik Khbabez maakt op 30 januari met hooggespannen verwachtingen zijn debuut bij Glory. De ervaren vechter zegt dat hij er is om te ‘slopen’ en ook vroeg of laat de wereldtitel zal veroveren.

Khbabez stond bij verschillende grote organisaties in de ring en pakte al een wereldtitel. De afgelopen twee jaar stond hij in de ring bij ONE championship uit Azië, schrijft het AD.

De Nederlands-Marokkaanse kickbokser voelde zich uitgespeeld bij de Aziatische organisatie en toen Glory hem een aanbod deed ging hij daar dan ook wat graag op in. "Glory deed mij een interessant aanbod waarmee ik er stukken op vooruit ging. Bovendien had ik iedereen in de zwaargewicht divisie bij ONE al eens tegenover mij gehad. Het was mij niet helemaal duidelijk wat ONE met de divisie voor ogen had. En het vechten in eigen land was ook onderdeel van mijn keuze", zegt Khbabez.

Hij heeft bij Glory voor minimaal zes gevechten getekend en die wil Khbabez nu gebruiken om wereldkampioen te worden: "Het doel is om uiteindelijk kampioen te worden. Het maakt niet uit wie de titel heeft, maar ik kom om hem te pakken," zegt hij in dezelfde krant.

Einde deze maand vecht Khbabez tegen Antonio Plazibat.
"Eerlijk gezegd heb ik mij nooit verdiept in hem. Ik moet zeggen dat hij mij pas opviel toen ik zag dat hij met Badr Hari traint. En Natuurlijk zijn gevecht in het 4-man toernooi afgelopen december. Ik laat dat soort zaken altijd aan mijn trainer over. Ik ben altijd klaar om te slopen, het maakt mij niet uit tegen wie."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team