Zoeken

Tanger versoepelt opnieuw coronamaatregelen

8 oktober 2020 - 20:30 - Marokko

©

Na een aantal weken met beperkende maatregelen te hebben geleefd, kan Tanger een aantal activiteiten hervatten die aan banden waren gelegd als gevolg van de coronacrisis. Die beslissing werd genomen door Mohamed Mhidia, de wali van Tanger-Tetouan-Al Hoceima.

Het besluit om een aantal maatregelen te versoepelen werd genomen tijdens een vergadering van de regionale Covid-19 commissie, gehouden op maandag 5 oktober op het hoofdkantoor van de wilaya in Tanger.

Vanaf nu zijn de openings- en sluitingsuren van cafés en restaurants in verschillende delen van de stad herzien, tenzij het aantal besmettingen opnieuw omhoog zou gaan.

Daarnaast mogen sporthallen, natuur- en openbare parken terug open. Cafés mogen open blijven tot 23.00 uur en restaurants tot middernacht. Verder hebben de overheden tijdens de vergadering besloten dat lokale markten om 17.00 uur hun deuren moeten sluiten.

Deze maatregelen treden in werking op dinsdag 6 oktober. Ze werden genomen na de vaststelling van de afname van het aantal coronabesmettingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team