Zoeken

Tanger-drama: moeder is getuige van dood vier dochters

12 februari 2021 - 16:00 - Marokko

©

Een Marokkaanse vrouw uit Fez heeft afgelopen zaterdag de zwaarste dag van haar leven meegemaakt. Ze was getuige van de tragische dood van haar vier dochters tijdens de overstroming van een naaiatelier in Tanger.

De vier dochters waren samen met hun moeder van Fez naar Tanger verhuisd om daar in een textielatelier te gaan werken. Tijdens de fatale overstroming van de kelder waar de vier zussen aan het werk waren, verbleef hun moeder op de bovenste verdieping van de villa die dienst deed als naaiatelier, meldt de website Hibapress.

De vrouw stond machteloos en was niet in staat om haar dochters te redden. De hartverscheurende kreten van angst en verdriet gingen door merg en been. Volgens de vrouw waren sommige slachtoffers op slag dood door elektrocutie en verdwenen anderen onder water.

In totaal zijn er bij het drama in Tanger van afgelopen zaterdag 29 mensen om het leven gekomen. De werknemers van het naaiatelier, dat was gevestigd in de kelder van een villa in de woonwijk Barness, werden verrast door een plotselinge overstroming.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team