Zoeken

Spanje: maaltijdbezorger Isam overlijdt na aanval in park

15 april 2021 - 12:00 - Wereld

©

De 34-jarige Isam Haddour, een Marokkaanse man uit Agadir, is afgelopen donderdag om het leven gekomen door een gewelddadige aanval in Spanje.

Isam Haddour fietste van zijn woonplaats Oion naar zijn werk in Logroño toen hij door een groep jongeren in een park in het laatstgenoemde dorp werd aangevallen. De Marokkaan is niet lang na de aanval in het ziekenhuis San Pedro de La Rioja overleden. "Mijn broer was alles voor mij. Ik droomde ervan hem getrouwd en met kinderen te zien, maar aan het eind zie ik hem in een kist. Ze hebben hem van me afgepakt," vertelt zijn ontroostbare zus.

"Ik kan nog steeds niet geloven wat er met hem is gebeurd. Niemand verdient het, maar zeker Isam niet. Hij heeft met niemand een probleem gehad. Hij was vriendelijk en aardig voor iedereen en had altijd een glimlach op zijn gezicht", zegt Iker Azkarate, eigenaar van het café waar Isam regelmatig kwam ontbijten.

Isam is 16 jaar geleden met zijn gezin van Agadir naar Ribafrecha in Spanje verhuisd. Zijn vader woonde toen al in het Spaanse dorp. Met zijn Marokkaanse bachelor-diploma ging hij op zoek naar werk om zijn ouders te helpen. De laatste baan van Isam was als bezorger van een fastfoodrestaurant in Logroño. Daarvoor werkte hij bij een Chinees restaurant en als lasser in een gieterij.

Het nieuws over de dood van Isam zorgde voor veel verontwaardiging en ongeloof in zijn woonplaats Oion.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team