Zoeken

Spaanse Unisono overgenomen door Marokkaanse Intelcia

5 september 2021 - 12:00 - Economie

©

De Spaanse groep Unísono maakt nu deel uit van de portefeuille van het Marokkaanse Intelcia. De overname werd op 6 augustus 2021 goedgekeurd door de Raden van Bestuur van beide groepen en stelt Intelcia in staat om zijn internationale aanwezigheid uit te breiden, met nieuwe capaciteiten op het gebied van klantenrelatiebeheer en digitale transformatie.

De Spaanse groep is gevestigd in Madrid en behoort sinds 1999 tot de toonaangevende multinationals op het gebied van klantenrelatiebeheer en digitale transformatie. Met de recente overname wil Intelcia aan zijn strategische uitdaging van geografische en zakelijke diversificatie voldoen. "Wij zijn verheugd de Unisono Group en al haar medewerkers in de Intelcia-familie te mogen verwelkomen. Het is onze wens om te vertrouwen op de kennis van het lokale management en om vaardigheden te behouden zodat we samen verder kunnen bouwen aan een gemeenschappelijke toekomst," aldus Karim Bernoussi, voorzitter, CEO en medeoprichter van Intelcia.

Lees ook: Marokkaanse consortium neemt Amerikaanse Season Brand over

Ook Maria Del Pino Velázquez, de oprichtster van de Unisono Groep, is enthousiast. "Na 22 jaar groei met één van de beste teams in de sector, kan ik alleen maar enthousiast zijn over de veelbelovende groeiperspectieven die nu, het bedrijf dat ik in 1999 heb opgericht, te wachten staan," zei ze. "Ik ben er zeker van dat we er samen in zullen slagen om onze beste praktijken te combineren en zo onze positie als leider in klantenbeheer te bevorderen," zei Sandra Gibert, General Manager van Unísono.

Met een omzet van 146 miljoen euro in 2020 en meer dan 100 klanten in zijn portefeuille, stelt Unisono het Marokkaanse Intelcia in staat om zijn internationale aanwezigheid uit te breiden met nieuwe onshore, nearshore en offshore meertalige capaciteiten, om zich op de Spaanstalige markt te richten. Dit jaar zou Intelcia een omzet van 700 miljoen euro moeten boeken en één van de marktleiders worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team