Zoeken

Sofyan Amrabat verrast door cadeau van fan (video)

24 september 2023 - 18:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat, die zaterdag zijn debuut maakte voor Manchester United tegen Burnley (1-0), reageerde verbaasd op een cadeau van een jonge fan van de Engelse club.

De Marokkaanse international werd gezien terwijl hij handtekeningen uitdeelde aan Manchester United-fans. Eén van hen gaf een paar scheenbeschermers aan de speler nadat hij zijn shirt had getekend. "Oh voor mij? Heel erg bedankt, dat is erg aardig van je," reageerde de middenvelder. Amrabat gaf vervolgens een ’high-five’ aan de jongen en voegde eraan toe: "Bedankt man, ik ga ze dragen." Andere fans waardeerden dit moment tussen de 27-jarige Atlas Leeuw en de jonge supporter. "Dit is zo’n mooi moment. Ik hou van zulke momenten," merkte één van hen op. "Hij is meteen een fanfavoriet," merkte een ander op. "Wat een goede kerel," commenteerde een derde. "Charmant," voegde een vierde toe.

Lees ook: Officieel: Sofyan Amrabat naar Manchester United

Zaterdag maakte Amrabat zijn debuut voor Manchester United tegen Burnley. Zijn club won de wedstrijd met 1-0. Als vervanger van Jonny Evans kwam hij in de 89e minuut het veld op. Hij werd daarmee de eerste Marokkaanse speler die het shirt van de Mancunians draagt, waardoor het aantal nationaliteiten dat voor de Red Devils heeft gespeeld in het Premier League-tijdperk op 46 komt. Sofyan Amrabat maakte aan het einde van de zomertransferperiode de overstap naar Manchester op huurbasis tot 2024 voor een bedrag van 10 miljoen euro met een koopoptie van 21,5 miljoen pond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team