Zoeken

Sofyan Amrabat dineert met fans in Utrecht

3 januari 2023 - 18:00 - Sport

©

De 26-jarige Marokkaanse international Sofyan Amrabat was afgelopen donderdag op bezoek in het Utrechtse restaurant Arabella voor een meet&greet met fans.

Topvoetballer Sofyan Amrabat viert de jaarwisseling bij zijn familie in Huizen en besloot om tijdens deze periode ook een bezoek te brengen aan het restaurant van zijn broer, de 32-jarige Mohammed Amrabat. Iedereen wilde aanwezig zijn tijdens de meet&greet. "We hebben twee shifts, maar toch hebben we 150 mensen moeten teleurstellen", aldus Mohammed in het AD.

Lees ook: PSG komt met grote cheque voor Sofyan Amrabat

Van zodra Sofyan arriveert is hij meteen bezig met de gasten, hij knoopt een gesprek aan, poseert voor foto’s en spreekt boodschappen in. "Ik vind dat leuk om te doen. Even met ze op de foto, dat is een kleine moeite en je maakt er mensen blij mee. Ik weet waar ik vandaan kom, ben een gewone jongen uit Huizen. Blijf ook als voetballer netjes en normaal doen, zei mijn vader altijd. En dat doe ik", zegt de Atlas Leeuw.

Ook Loubna Madraz (37) en Sanae Mansouri (36), zijn aanwezig op de meet & greet. De vrouwen zijn trouwe klanten van restaurant Arabella en fans van het Marokkaanse elftal en van Sofyan Amrabat. "Maar als Nederland tegen Marokko had moeten spelen, was het lastig geworden, want we zijn hier geboren. Marokko had een streepje voor gehad, maar we zijn ook voor Oranje", vertelt Loubna. Haar zwangere zusje Soumaya is helemaal weg van Sofyan. "Ze is zwanger en als het een jongen wordt, is de naam bekend. Ja, dat vindt haar man ook oké", zegt Loubna.

Lees ook: Het advies van Walid Regragui aan Sofyan Amrabat

Ook Sanae is vol lof over de sterspeler. "Sofyan is bescheiden, makkelijk in de omgang en heeft totaal geen kapsones". Hij heeft voor haar 15-jarige zoon Bilal een boodschap ingesproken: "Dat hij z’n best moet doen op school en naar zijn moeder moet luisteren. Haha, tuurlijk doet Bilal dat. Sofyan is zijn grote voorbeeld."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team