Zoeken

Sofyan Amrabat onder vuur in Italië

25 januari 2023 - 14:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat wordt bejubeld sinds zijn prestaties op het WK, maar hij kreeg afgelopen weekend in Italië veel kritiek te verduren. Voor de Marokkaanse speler lijkt de gratie van de Italiaanse fans te zijn opgebruikt.

Sofyan Amrabat droeg bij tot het succes van Marokko in Qatar. De Atlas Leeuwen werden vierde en bereikten als eerste Afrikaanse team in de geschiedenis de halve finales van het WK. De 26-jarige middenvelder trok de aandacht van veel Europese clubs. Allemaal zochten ze een speler met het potentieel als Amrabat, meldt World XI.

Lees ook: Foto van Mourinho en Amrabat wakkert speculaties aan

Fiorentina dacht voordeel te halen, maar sinds zijn terugkeer bij de club is de speler naar verluidt "onherkenbaar". In de wedstrijd tegen Torino gaf het Italiaanse dagblad La Gazzetta dello Sport hem een cijfer van 4,5/10. De krant schreef: "Onherkenbaar in vergelijking met Amrabat op het WK". Na de nederlaag van Fiorentina overspoelden ook de Italiaanse fans het internet met kritiek en harde opmerkingen.

De Marokkaanse international heeft niet kunnen overtuigen sinds zijn terugkeer bij de club. In de competitie werd enkel gewonnen tegen Sassuolo, maar toen zat Amrabat op de bank. Onlangs werd hij ondanks aanbiedingen van verschillende clubs als niet-transfereerbaar bestempeld. De club nu van gedachten kunnen veranderen.

Lees ook: Sofyan Amrabat heeft zijn keuze gemaakt

Amrabat werd bovendien in Camp Nou op de tribune gespot tijdens de wedstrijd tussen Barça en Getafe. Dit zou een bewijs kunnen zijn van een aanstaande transfer van naar Spanje.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team