Zoeken

Shakira in Marokko voor bruiloft

7 juli 2012 - 17:00 - Cultuur

©

De Colombiaans-Libanese zangeres Shakira, is uitgenodigd op de bruiloft van haar ex-partner en manager Antonio de la Rua, dat volgend jaar in Marokko wordt gevierd.

Zoon van de voormalige Argentijnse president Fernando de la Rua, zal Antonio in maart volgend jaar in Marokko trouwen met de voormalige Miss Colombia, Daniela Ramos.

Shakira en Antonio de la Rua woonden tien jaar samen en gingen vorig jaar uiteen. Sindsdien is de Colombiaanse zangeres in koppel met de Spaanse verdediger van Barcelona, Gerard Piqué.

De zangeres, die een uitstekende relatie heeft behouden met haar ex, zou ook zwanger zijn van de voetballer, met wie ze samenwoont in Spanje.

In 2011 had Shakira een opgemerkte passage in Marokko gedaan, waar ze het slotconcert gaf van het Mawazine festival in Rabat. De zangeres werd daarna gezien in de soeks van Marrakech, licht gesluierd en Frans sprekend met de winkeliers.

Een paar maanden eerder was ze in Merzouga voor de opnames van een tv-commercial, waarna ze zich in Tetouan begaf voor een privé-bezoek.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team