Zoeken

Saïdia verwelkomt nieuw Radisson Blu Hotel

20 augustus 2022 - 16:20 - Economie

©

De Radisson Hotel Group zet zijn groei- en expansieplan in voort. Het vijfde Radisson Blu Hotel wordt geopend in Saïdia. Het is het tweede Radisson Blu Hotel in Marokko.

Het Saïdia Garden Hotel heeft 150 kamers in zes verschillende categorieën en ligt aan één van de langste stranden van Marokko. Het combineert de rust van het kustleven met de luxe van een golfvakantie. Klanten kunnen genieten van het omliggende vogelreservaat, privé-stranden, winkelcentra en een scala aan sportactiviteiten en attracties, aldus een verklaring van het management.

Lees ook: Radisson gaat tien nieuwe hotels bouwen in Marokko

"We zijn zeer verheugd om onze tweede Radisson Blu te openen aan de prachtige ’Blue Pearl’ kustlijn. Het is een ideale uitvalsbasis om te genieten van de gouden zandstranden en het mediterrane klimaat. Men kan er genieten van uitzonderlijke watersporten en nog veel meer.... Wij verheugen ons op de samenwerking met onze teams om een werkelijk internationale ervaring met een Marokkaanse touch te bieden. Het zal onvergetelijke herinneringen creëren," zei Denis Dernault, cluster manager van Radisson Blu Resort, Saidia Garden.

Lees ook: Na Marrakech ook Radisson Blu hotel in Casablanca

Tim Cordon, regionale verantwoordelijke voor het Midden-Oosten en Afrika van de Radisson Hotel Group, stelt dat deze opening "de betrokkenheid van de groep in Marokko en op het continent laat zien. We kijken ernaar uit om gasten van over de hele wereld te verwelkomen voor een luxueus en onvergetelijk verblijf in deze prachtige regio".

Bladna.nl