Zoeken

Amerikaanse hamburgerketen Fatburger breidt uit naar Marrakech

24 augustus 2022 - 09:40 - Economie

©

FAT (Fresh. Authentic. Tasty.) Brands Group, het moederbedrijf van de Amerikaanse premium hamburgerketen Fatburger, heeft de opening aangekondigd van het eerste Fatburger en Buffalo’s Express restaurant in Marrakech.

Fatburger en Buffalo’s Express zijn gevestigd in Marrakech op de M Avenue. Het restaurant biedt een chique Amerikaanse keuken, inclusief burgers die op bestelling worden bereid. "In de afgelopen 70 jaar heeft Fatburger een trouwe klantenkring opgebouwd over de hele wereld," aldus Jake Berchtold Coo, hoofd van de Fast Casual Division bij FAT Brands.

Lees ook: KFC versterkt aanwezigheid in Marokko

"Hoewel onze hamburgers vaak op de voorgrond staan, is het ook de culinaire ervaring zelf die ons in staat heeft gesteld om vandaag de dag meer dan 200 restaurants over de hele wereld te exploiteren. We kijken ernaar uit om ons verhaal met de mensen van Marrakech te delen en hen te laten zien waarom we de titel van Hollywood’s favoriete burger hebben verdiend," voegde hij eraan toe.

Lees ook: Marokkanen massaal naar McDonald’s

Fatburger betekent "vette hamburger". Lovie Yancey, een 35-jarige Afro-Amerikaanse vrouw, begon ermee. Als manager van een klein restaurant in Tucson, Arizona, verhuisde ze in 1947 naar Los Angeles om een kleine hamburgertent te openen. Fatburger werd beroemd in de jaren ’90. De keten is vandaag de dag nog steeds zeer succesvol.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team