Zoeken

Saïd Taghmaoui aangevallen door criminelen in Los Angeles

17 april 2021 - 15:00 - Wereld

©

In Los Angeles is de Marokkaanse acteur Saïd Taghmaoui aangevallen door criminelen die hem wilden beroven van zijn Patek Philippe Nautilus-horloge. Op sociale media deelde de Frans-Marokkaanse acteur een video waarin hij het horloge toont en de snee in zijn arm die hij aan de aanval heeft overgehouden.

"Ze wilden dit van me stelen", en "het is erg diep", vertelt de acteur in de video voordat hij in tranen uitbarst. "Dit is Los Angeles broer, je moet voorzichtig zijn", zegt hij vervolgens. Rapper Booba plaatste de volgende reactie onder het filmpje: "Je bent een straatjongen in Frankrijk, maar je bent geen straatjongen in L.A bro".

Volgens de website Raprnb hebben de rapper en Taghmaoui al jaren onenigheid met elkaar. De 47-jarige Saïd Taghmaoui werd in 1995 bekend bij het grote publiek door zijn rol in de film ’La Haine’ van Mathieu Kassovitz. Nadien heeft hij rollen vertolkt in de film ’Three Kings’ waarin hij het witte doek deelde met George Clooney en Mark Wahlberg. Recent was hij nog te zien in de film ’Wonder Woman’.

Sinds januari 2019 heeft Taghmaoui zich verbonden aan het exclusieve Zwitserse horlogemerk Christophe Claret. Het horloge dat de criminelen de acteur afhandig wilden maken is gemaakt door een andere Zwitserse horlogemaker, Patek Philippe. Deze horloges zijn al gauw enkele tienduizenden euro’s waard.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team