Zoeken

Royal Air Maroc en El Al verstevigen hun samenwerking

15 maart 2022 - 19:00 - Economie

©

Royal Air Maroc en de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al intensiveren hun samenwerking. Zij hebben zopas een overeenkomst ondertekend over de commerciële uitwisseling van gegevens over vluchtverbindingen.

De overeenkomst, ondertekend ter gelegenheid van de eerste vlucht van Royal Air Maroc van Casablanca naar Tel Aviv, zal betrekking hebben op de rechtstreekse vluchten van beide luchtvaartmaatschappijen tussen Marokko en Israël, aldus een gezamenlijk persbericht.

Lees ook: Royal Air Maroc landt voor het eerst in Tel Aviv

Het nieuwe document voorziet in lijnvluchten van El Al tussen Tel Aviv en Marrakech met drie vluchten per week, terwijl Royal Air Maroc voor het eerst zijn nieuwe rechtstreekse dienst van Casablanca naar Tel Aviv zal inwijden met vier frequenties en vijf vluchten per week, aldus het persbericht.

De twee luchtvaartmaatschappijen zullen extra mogelijkheden bieden tussen Marrakech, Casablanca en Tel Aviv, afhankelijk van de dienstregeling en de aansluitingen, en zullen hun netwerken samenvoegen om de verbindingen vlotter te laten verlopen.

Lees ook: Sterke Marokkaanse delegatie naar Tel Aviv

"Voor Israëli’s zal dit partnerschap een extra en gevarieerde reismogelijkheid naar Marokko en Afrika bieden. Israëli’s waarderen Marokko als bestemming en wij zijn ervan overtuigd dat Marokkanen ook enthousiast zullen zijn over Israël als aantrekkelijke bestemming", zegt Avigal Soreq, CEO van de Israëlische luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team