Zoeken

Reden bezoek prins Harry en Meghan Markle aan Marokko bekend

14 februari 2019 - 11:04 - Marokko

©

Prins Harry en zijn zwangere vrouw Meghan Markel worden van 23 tot 25 februari in Marokko verwacht. Tijdens hun verblijf zal het koppel Koning Mohammed VI en premier Saadeddine El Othmani ontmoeten.

Volgens de Britse website Cheatsheet zullen prins Harry en Meghan Markle ook meerdere toeristische trekpleisters in Marokko bezoeken.

Een woordvoerder van het Britse koningshuis stelt dat het koppel met hun bezoek aan Marokko de "reeds uitstekende betrekkingen tussen de twee landen zullen versterken".

Prins Harry en zijn vrouw zullen tijdens hun bezoek "de vitale rol benadrukken van het onderwijs van meisjes en verantwoordelijkheid te leren dragen aan jongeren" om het "moderne Marokko" verder te ontwikkelen.

Het Britse koningshuis kondigde enkele dagen geleden in een bericht op Twitter de komst van prins Harry en Meghan Markle in Marokko. Het gedetailleerd programma van hun bezoek werd nog niet onthuld.

In 2011 bezocht voor het laatst een lid van de Britse koninklijke familie Marokko. Prins Charles en zijn vrouw Camilla Parker Bowles bezochten toen Rabat en Fez op uitnodiging van Koning Mohammed VI.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team