Zoeken

Druk programma voor prins Harry en Meghan Markle in Marokko

20 februari 2019 - 18:30 - Marokko

©

Prins Harry en zijn jonge vrouw Meghan Markle worden deze maand in Marokko verwacht voor een driedaagse werkbezoek.

Het koppel zal op 23 februari in Marokko aankomen en heeft een druk programma waarvan de details door Britse media werden bekend gemaakt.

Prins Harry en zijn hoogzwangere vrouw zullen in de avond op de luchthaven van Casablanca landen. De ambassadeur van Groot-Brittannië in Marokko, Thomas Reilly, en zijn vrouw zullen hen verwelkomen. Daarna zal het koppel op het vliegveld de erewacht inspecteren.

Op 24 februari zal het koppel Asni in het Atlasgebergte bezoeken. Daar zullen ze een rondleiding krijgen in de lokalen van de vereniging "Education for all" en jongeren en hun begeleiders ontmoeten. Meghan Markle zal vervolgens aan een henna-ceremonie deelnemen. Daarna staat nog een bezoek aan de middelbare school Grand Atlas Asni gepland.

Zondagavond zullen de hertog en hertogin van Sussex een officiële ceremonie in de residentie van de Britse ambassadeur bijwonen. Daar zullen ze jonge Marokkaanse ondernemers, invloedrijke vrouwen en gehandicapte atleten ontmoeten.

Op de derde dag van hun bezoek zullen prins Harry en Meghan Markle in Rabat een bezoek brengen aan de Koninklijke Marokkaanse Federatie van Ruitersport. Daar zal hen het hulpprogramma voor kinderen met speciale behoeften worden gepresenteerd. Meghan en Harry zullen ook aan een demonstratie deelnemen en met de kinderen en hun begeleiders over de verzorging van paarden spreken.

Vervolgens volgt een bezoek aan de villa van de ambassadeurs waar aan het prinselijk koppel zal worden getoond hoe de traditionele Marokkaanse keuken wordt gebruikt om kinderen met een handicap nieuwe vaardigheden te helpen ontwikkelen.

Uiteindelijk zullen prins Harry en Meghan Markle een bezoek brengen aan de Andalusische tuinen van Rabat om jonge sociale werkers te ontmoeten en meer te leren over de inspanningen die worden geleverd om jongeren te helpen emanciperen.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team