Zoeken

Reda Tagnaouti verontschuldigt zich na klap aan tegenstander (video)

2 januari 2023 - 08:00 - Sport

©

Wydad doelman Reda Tagnaouti heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters van zijn club en aan alle Marokkanen, na zijn onsportief gedrag tegen AS FAR.

De club werd afgelopen donderdag met 3-0 verslagen door AS FAR in een wedstrijd die meetelde voor de 9ᵉ dag van de Botola Pro. Tijdens de wedstrijd kreeg Reda Tagnaouti een rode kaart en werd geschorst na een klap te hebben gegeven aan AS FAR-speler Lamine Diakité. Zijn onsportief gedrag zorgde voor veel kwade reacties.

Lees ook: Wydad Casablanca heeft beste fans ter wereld

Tagnaouti bood zijn excuses aan op zijn Instagram-account. "Ik erken dat ik een fout maakte als gevolg van de druk tijdens de wedstrijd. Ik verontschuldig me bij de speler, met wie ik dezelfde passie en hetzelfde gevoel voor fair play deel," schreef hij.

Lees ook: Doelman Wydad op gewelddadige wijze beroofd

"Onsportieve handelingen maken geen deel uit van mijn opvoeding en mijn principes. Ik, Reda Tagnaouti, als keeper van Wydad en de nationale ploeg, bied alle Marokkaanse en Wydadi fans mijn excuses aan voor een gedrag dat niet in overeenstemming is met de sport," concludeerde de keeper.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team